coada la iPhone

in new york au aparut deja cozi in fata unui magazin apple. baietzii spera sa fie primii care pun mina pe un iPhone 3G.

pai cu 3 saptamani inainte de lansarea iphone 3G??

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am vorbit azi la Orange Romania despre aducerea lui iPhone. Raspunsul este: va fi available in Romania prin Orange in toamna, direct cu versiunea 3G pentru ca noi ne-am obisnuit clientii cu 3G si nu puteam aduce versiunea curenta care nu-l suporta.
    Tare nu?

  2. Deci din cate am inteles eu……mare valva….vine Iphone in romania….dar cand? Inteleg ca inca nu exista o data oficiala a lansarii 3G nu? Niste lamuriri pls.

  3. @olix: multi dintre ei sunt praf. sunt curios insa cum vor reactiona romanii cind apare iphone la noi oficial.

    @speed racer: nu. nu avem data oficiala. oricum dupa 9 iunie ar trebui sa stim exact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*