in asteptarea extraterestrilor

agitatie mare in comunitatea stiintifica internationala. o planeta aflata la peste 20 ani-lumina de pamint este prima care ar putea gazdui viata. descoperirea anuntata astazi a dat sperante si a ridicat din nou intrebari legate de viata pe alte planete. 

"Gliese 581c" intruneste toate conditiile necesare pentru a fi un al doilea pamint: are apa, munti, vai si toate cele. tocmai de aia antenele celor care cauta semnale de la alte civilizatii extraterestre s-au indreptat catre nou-gasita planeta in speranta receptionarii unui mesaj. (urmeaza anuntul lu mcdonald's ca-si deschide o filiala acolo)

de obicei nu dau stiri pe blog, dar asta e o ocazie speciala. astept comentarii si de la extraterestrii :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Foarte interesant ca aici n-a comentat nimeni. Asa ca ma bag eu. Cine candideaza la presedintia acestei planete?
    Acum, serios vorbind, people, sunteti foarte tristi. Pe vremea “raposatului” radeam cu lacrimi…
    Va dati seama ce importanta e acesta descoperire??? Sau credeti ca vestea asta “paleste” langa lumina orbitoare a alegerilor ce urmeaza sa…nici nu stiu cum s-o zic…sunt fata cu carte…”trimita Romania in corzi”…”stearga steaua noastra de pe orbita”… Sunteti destepti si voi, sunt convinsa ca intelegeti mesajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*