trafic.ro in cadere libera

nu am vrut sa scriu despre trafic.ro pt ca nu imi place sa dau omului in cap. mai ales daca nu merita. dar observ ca in ultima vreme baietii au tot mai multe probleme. si ma refer atit la modul in care contorizeaza vizitatorii cit si la felul in care le functioneaza site-ul.

iar serviciul tehnic nici nu binevoieste sa raspunda la mailuri…

nu ma mira ca tot mai multi bloggeri renunta la serviciile trafic.ro. treaba romaneasca, facuta pe genunchi…

ai idee de vo alternativa serioasa? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Nu am nevoie de Trafic.ro : Lazar’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*