job in publicitate:) human-sign

human signstii cum e aia cu america – tara tuturor posibilitatilor?… mai nou, sud-americanii care ajung mai mult sau mai putin legal in state sunt angajati foarte usor in media. mai exact in … publicitate, zic ei.

jobul e simplu: esti imbracat in alb, cu sapca si ochelari si cari toata ziua un carton pe care scrie ceva. in cazul de fata (poza e facuta in Long Beach, California), duduia face reclama la un bloc de locuinte nou construit. cea mai buna idee este sa o confunzi cu un stilp, sau un panou. pt ca oricum altceva nu ar stii sa faca. daca o intrebi unde e strada cutare (presupunind ca se pricepe, din moment ce se tot plimba de colo-colo) ai surpriza sa observi ca nici nu vorbeste, nici nu intelege lb. engleza…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Imi aminteste de oamenii cu pancarde “Avem cazare” de la mare. Si pe aici gasesti asa ceva — de obicei fete zglobii, in shorts & flip-flops (e deja foarte cald), care danseaza sau agita pancarda de plictiseala, facand citirea mesajului imposibila :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*