berec de la ilinois

realitatea TV a trimis o gramada de reporteri incompetenti in state sa urmareasca alegerile. asa de bazati sunt jurnalistii incit nu stiu cum se pronunta numele statului in care a votat Obama.

vezi secunda 12 de la video asta. normal ar fi fost sa zica asa.

si inca una: pe Obama nu il cheama “BEREC”, oricit de mult se chinuieste don’shoara sa-i iasa engleza de balta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu injur si schimb postul cind ii aud pe astia. La fel si cu “sommet” la adunarea NATO. Zic sa nu te mai uiti atit la tv. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*