ultimele ore in romania

ma apuc de bagaje, maine pe la 9 dimineata sunt in avion spre florida…

a fost o vacanta scurta dar activa. va mai povestesc despre asta…

chipintaci

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. zbor placut inapoi ;) cred ca nu mai poti sa ajungi la noua ta jucarie de acasa :D sa-l folosesti sanatos, asteptam sa ne spui cum e.

  2. vezic c bine d tine k ajungi inapoi intr-o tara civilizata, t si joci cu noul macbook si mai este si un nou presedinte pregatit sa faca istorie semnificativa;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*