iLife ’10 – la timp pentru ziua mea

Am sarit peste iLife ’09 pentru ca nu am vazut rostul in a plati bani numai pentru iPhoto si iMovie. Acum insa, cred ca e un moment potrivit sa trec la noul iLife. Si daca e sa dam crezare povestilor publicate de niste francezi, iLife ’10 (sau ’11) vine pe 7 august. La mai putin de o saptamana dupa ziua mea.

iPhoto il vreau pentru functiile de Faces si Places. iMovie imi face deja munca mai usoara pentru putinele filme pe care am timp sa le editez in timpul liber.

Mai interesant insa, suna un iWeb care ar putea sa faca ceea ce Windows Live Writer ofera de citiva ani. In plus, iLife va veni cu o aplicatie noua, un fel de iDVD mai bun, care stie sa faca si altele.

Francezii spun ca iLife va costa 79 dolari. Asta inseamna ca o licenta pt 5 computere nu va fi mai mult de 99. Cine se baga la o licenta comuna?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*