unde e reclama la “Windows Vista”?

mi se pare mie sau microsoft romania a avut bani de dat pe reclama doar 3 zile: cu o zi inainte, in ziua si dupa vizita lui bill gates in tara noastra. 

pai stateau reclamele la windows vista pe tot .ro-ul. mai ales pe trafic.ro… acum… nu le mai vezi deloc.

mai trist este ca atunci cind vrei sa afli mai multe despre noul sistem de operare, pe pagina microsoft romania gasesti urmatorul raspuns:

"Versiunea în limba română a Ajutor ÅŸi articole introductive va fi disponibilă în curând. Deoarece pregătim site-ul Web pentru limba română, faceÅ£i clic pe linkul de mai jos pentru a căuta răspunsuri la întrebările dvs."

de ce imi suna mie frazele astea ca si cum ar fi fost traduse din engleza in romaneste de un calculator, nu de un om?… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*