iPhone in 2013

…sau poate mai repede. sau poate nu… ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Salut ma numesc cum scrie mai sus , mi-am luat iphone acum recent , si vreau sa stiu mai multe despre el , adica spre exemplu:
  – cand fac conexiunea cu pc imi spune sa fac update la versiunea mea , sa fac sau nu are vreo importanta ?
  – imi da tot felu de update la instaler spre exemplu imi arata ca trebuie sa fac 3 update , ce sa fac sa le dau drumu ?
  – si iara un lucru nu pot sa instalez pe el nimic imi spune ca veriunea de itunes trebuie sa faca update , aici iam dat update si tot nimic , …..?
  versiunea mea de iphone este 1.1.4

 2. eu sper sa vina in 2012 in vara maxim ca in decembrie poate e sf luni si ar fi pacat sa nu prindem iphone.ul asta :))

  @ciprian dodea: daca te.ai fi uitat mai bine ai fi remarcat pe prima pagina: iPhone suport tehnic. e un banner destul de mare.
  avand in vedere cat de putin stii despre iPhone si ca ai versiune 1.1.4 ar fi cazul sa cam citesti toate articolele.
  updateaza iphone.ul la 2.2.0 (cauta la Suport tehnic cum sa faci)
  pai e simplu, nu poti instala decat ce e in Installer, incepand cu versiunea 2.0 exista AppStore si alte (multe) aplicatii foarte tari (cum ar fi app installous + siteul appulous).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*