iCars HD

Stii ce faci atunci cind te vede cineva cu iPad-ul si te intreaba: “Ce stie sa faca?”

Ei bine ii arati iBooks si iCars HD. Aplicatia facuta de un developer roman – Gabriel Dana este un fel de enciclopedie a tuturor masinilor. 45.000 de modele! WOW, nici nu stiam ca exista atitea autoturisme in lume.

iCars HD iti arata toate informatiile despre masina preferata: de la motor, viteza si pina la performante. Poti sa compari autoturismele intre ele, sa vezi poze de mare rezolutie, sa copiezi informatiile si sa le trimiti pe email sau sa le traduci intr-una din cele 40 limbi straine disponibile.

iCars pentru iPad costa 4 dolari, dar boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iCars HD pentru iPad pe boio.ro http://is.gd/fgKLSz “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

update: castigatorii sunt: Tripon Bogdan, Dorin Marc si Morosanu Adi. Ii astept sa-si revendice codurile via email pina pe 15 februarie 2010. Codurile nerevendicate sunt oferite altor cititori boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.