ia si un laptop gratis

mai intai prin canada si acum in state apar tot mai multe promotii f tentante. companiile arunca, pe post de cadou, cite un asus eee pc. totul e gratuit si vine in pachet odata cu semnarea contactului.

pina acum am vazut o banca din canada care a lansat o solutie de mobile banking si o retea de telefonie mobila care isi dezvolta produsele din sfera internetului mobil.

astept momentul in care vodafone romania va oferi un laptop cadou. mda, stiu, ei tre sa-si puna la punct propriul website si sa nu mai fure clientii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. PAREREA MEA: Vodafone nu va da NICIODATA un laptop cadou daca nu va scoate de (cel putin) 100 de ori valoarea lui!

  Vodafone (Romania cel putin ca pe astia ii stim), NU ISI MERITA CLIENTII!!

  In sustinere vin cu TOATE evenimentele organizate de ei (concertele DM si Shakira mai ales) care au fost TOTAL FIASCO: investitie INFIMA in organizare si aparatura dar preturi de SUPER SALA de concerte cu toate dotarile speciale! Ca sa nu mai zic de bauturi care erau NUMAI CALDE si la pret de nici in avion nu le iei cu atat!

  IN PLUS, inca o chestie ce mie PERSONAL mi-a spus MUULTE, au fost 2 cutremure prin care am trecut avand de fiecare data si un abonament de Connex/Vodafone si unul Orange, cat si o linie de Romtelecom (de fapt 2 ca eram in 2 locuri diferite), si dintre TOATE, NUMAI Orange a avut PERMANENT semnal si am putut suna pe alte Orange, chiar de fiecare data avand persoane de fata care aveau tot Orange si care ca si mine sunau, si deci functiona!

  Poate suna asta a reclama, dar est purul adevar ce mi s-a intamplat mie, si nu vreau sa ma mai intind ca as mai avea de spus multe in “favoarea” Vodafone!

  Scuze de postul lung, si poate faci tu Adriane un link intre asta si postul tau cu vodafone – hotie la drumul mare, mercic!

 2. mai nou exista si in Romania o astfel de promotie la romtelecom, daca te abonezi la internet-ul lor pe 3 ani… Se vede ca sunt disperati ca isi pierd clientii… pe mine m-au pierdut

 3. Romtelecomul a avut asemenea oferta anul trecut spre toamna. Puteai alege intre un pc si laptop… in functie de abonament.

 4. Eu as fi de parere ca Vodafone practica talharia nu hotia , pentru ca asta se numeste relatia pe care o au cu clientii !

 5. dragi mei unde trebuie sa ma abonez si sa primesc un leptop moca.ce acte a-mi trebuie pe cat timp si ce suma trebuie sa platesc ca sa primesc acest leptop sa raspuns,care sunt demersurile si ce valori are leptopul.

 6. ha ha ha …..laptopuri gratis.cine a mai vazut…poate dar nu cred ca la noi in romania.la noi toti vor sa ia bani si nu cred ca ar da ceva gratis.deci cu siguranta e vrajeala.

 7. este o porcarie nare cum …… poi l-am votat si astept de o saptamana laptopul daca nu de mai mult timp care vr sa vb cu mn ma gaseste la deea_dulce_cleo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*