vodafone romania – hotie la drumul mare

am mai scris despre cit de vraiste sunt vodafone Romania la capitolul plata facturi si customer service.

mai vrei una scurta? *121 este mult laudatul lor serviciu de plata prin telefon. suni, apoi dai un sms si primesti valoarea ultimei facturi.

toate bune si frumoase, numai ca serverul sau ametzitu care se ocupa de asa ceva la vodafone (sunt convins ca info sunt trimise automat, dar cineva nu le pune la pct si acel cineva este angajat vodafone) nu isi face treaba.

nu primesti raspuns cu valoarea si informatiile facturii. suprinzator, insa a doua zi am aflat cam am fost taxat cu vo 2 euro. chiar daca nu am beneficiat de serviciile cerute…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. E ceva normal sa se intample asa , pentru ca sub conducerea lu’ Lili , Vodafone Romania se indreapta spre dezastru !
  Planurile de reducere a cheltuielilor si crestere a veniturilor , fac ca la Vodafone sa nu se mai angajeze oameni pregatiti pentru ca nimeni nu munceste pe nimic !

 2. Doamnei director Liliana SOLOMON,
  stimata doamna,
  cum pot sa calific o atitudine de genul “plati-ti factura nr.din data ……altfel nu ve-ti mai beneficia de serviciile noastre.
  In realitate factura nr.vdf4583033/26.06 2009 in valoare de 100,58 lei a fost platita cf. chitantei nr.24oo8111/21.07.2009.
  Mesajul telefonic l-am primit astazi 29.07.2009 la noua zile dupa ce am achitat factura mai sus amintita.
  Cu regret trebuie sa spun ca reprezentanta din Resita unde a fost achitata factura si-a scazut spectaculos daca se poate spune asa eficienta muncii, cu alte cuvinte sunt doar niste tineri care se pare ca nu si-au insusit metodele de lucru,(unii dintre ei) altfel cum pot sa cred ca platind o factura sunt atentionat ca nu am platit suma aferenta?????
  Sau la Bucuresti nu se introduc informatiile necesare in sistem si apar perturbatii de genul de mai sus.
  Oricum prin aceste “servicii” ne juta-ti sa parasim reteaua Vodafone fara regrete.
  Cu stima Iosif alexandru

1 Trackback / Pingback

 1. vodafone plateste amenzi | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*