Flexboard – Tastatura ideala

Stii jucariile alea de cauciuc flexibil cu mufa USB pe care puteai sa le speli si nu pateau nimic? Da, era tastatura perfecta. De astazi avem insa, tastatura ideala! Si Asta pentru ca ea poate fi folosita cu orice Desktop, laptop si mai ales cu iPhone si iPad.

Tastatura se conecteaza la device-ul tau pe bluetooth, este waterproof si arata bine, chiar daca e mai mica decit una normala. La 96 grame isi merita din plin cei 40 dolari. Ca sa nu mai zic ca poti sa o faci sul si sa o indesi la fundul rucsacului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*