Autoritatea Nationala a Vamilor 2.0

baietii de la vami isi re-lanseaza site-ul: www.customs.ro 

mie mi-a placut tare mult descrierea cu ecouri comuniste a jucariei. (cred ca asa ar fi sunat site-ul PCR, daca nu-l impuscau pe Ceausescu la momentu potrivit).

zic ei:

“creat printr-un efort comun al tuturor direcÅ£iilor de specialitate din A.N.V., este o construcÅ£ie modernă, cu un nou conÅ£inut, care se adreseaza in principal agentilor economici, dar si persoanelor fizice si calatorilor, în general. […]

Site-ul este dotat si cu un motor de cautare, care face mai accesibil modul de aflare a informatiilor dorite de vizitatori, conÅ£inând, de asemenea, rubrica ÃŽntrebări frecvente pe diferite domenii precum: călători, cote tarifare, politica agricolă comună etc.”

eu inca mai caut informatii despre rata spagilor, despre vilele vamesilor si despre pestii cei mari care scapa din plasa Autoritati Nationale Vamale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*