vodafone intre spam si jaf

revenim cu seria de povesti despre marele hot de telefonie mobila: vodafone romania.

hmm, nu vodafone a fost amendat pentru spam? nu trimiteau ei mesaje nesolicitate? observ ca nu s-au potolit. eu tocmai am primit unul nou ieri.

si asta nu e tot: baietzii mi-au incarcat si luna asta nota de plata. cum e posibil sa platesti daca in 90% din cazuri telefonul nu are semnal si stai in alta tara?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*