Hologate, cel mai complex sistem de virtual reality gaming, a ajuns în România

Hologate
Hologate

HOLOGATE este cel mai avansat sistem de gaming din Sud-Estul Europei, unic în România! Combinând experiența senzorială cu tehnologia VR de ultimă generație, HOLOGATE transformă fiecare minut într-o aventură în care nu vei mai face diferența între realitate și lumea virtuală.

Te așteptăm vineri, 13 septembrie 2019, la ora 14.30, în AFI Cotroceni (etaj I, în spațiul amenajat special pentru copii) la un eveniment în cadrul căruia vedete, dar și curioși de toate vârstele vor testa cel mai interesant sistem de gaming în virtual reality, căutat acum în întreaga lume!

Cum funcționează HOLOGATE

Foarte simplu! Îți pui casca HOLOGATE și instant vei fi teleportat într-o lume captivantă : poți fi oriunde pe glob, poți înfrunta roboți, zombi sau dragoni, sau, de ce nu, vei putea să îți provoci prietenii la o bătaie cu bulgări. Vei simți fiecare mișcare prin utilizarea vestelor HAPTICE cu 40 de puncte de vibrație. Acestea permit resimțirea cu acuratețe a senzațiilor fizice date de mișcarea unui șarpe în jurul corpului, de exemplu, sau de primirea unei lovituri în piept.

Nu e o experiență pe care o poți trăi doar singur, ci alături de prietenii tăi! Veți putea pleca în aventuri la care nici măcar nu ați visat, pășind în lumi care până acum existau doar în vise sau în cele mai impresionante filme de science fiction.

Vedete internaționale precum Vanilla Ice, Eric Dickerson sau Michael Malarkey au testat deja HOLOGATE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*