Epson a prezentat proiectoarele PRO-UHD 4K versatile şi accesibile pentru întreaga familie

Epson tw7000 series
Epson tw7000 series

La IFA 2019, Epson lansează două proiectoare Home Cinema accesibile (EH-TW7000 şi EH-TW7100), ideale pentru vizionarea de conţinut 4K.

Modelele EH-TW7000 şi EH-TW7100 cu preţuri competitive pot fi conectate cu uşurinţă, simplificând urmărirea de conţinut 4K de pe un player Blu-ray, un receiver, o consolă de jocuri sau un dispozitiv de streaming (inclusiv stickurile de streaming Amazon Fire TV şi Roku) folosind porturile HDMI ale proiectorului.

Oferind o experienţă cinematografică, EH-TW7000 şi EH-TW7100 proiectează imagini de până la 500 inci. Cu rezoluţia PRO-UHD 4K a acestor proiectoare, vă puteţi bucura cu uşurinţă de imagini luminoase şi vibrante, care pot fi îmbunătăţite şi mai mult utilizând setările HDR ajustabile. Chiar şi în mediile cu multă lumină, ambele modele oferă imagini clare, cu detalii de culoare şi cu nuanţe intense de negru, graţie luminozităţii ridicate de 3.000 de lumeni.

EH-TW7100 are două difuzoare de 10 W încorporate, ceea ce face din acest model unul plug-and-play, all-in-one set up. De asemenea, poate fi utilizat uşor şi cu boxe portabile şi difuzoare externe, prin Bluetooth. În plus, lampa are o durată de funcţionare mare, de 5.000 de ore, echivalentul vizionării unui film zilnic, timp de şapte ani.

„Noua noastră gamă de proiectoare 4K accesibile este destinată familiilor care doresc experienţe de cinema pentru a viziona filme sau conţinut online, pentru jocuri sau TV, fără a renunţa la calitate. Cu o creştere uriaşă a numărului de familii şi de persoane care folosesc dispozitive de streaming şi televiziune pe bază de abonament, este important să aveţi un proiector compatibil cu o varietate de dispozitive şi uşor de configurat pentru toţi membrii familiei. Ambele modele au o durată mare de funcţionare şi oferă un raport calitate-preţ excelent, iar lampa este special concepută pentru utilizare frecventă şi pe termen lung”, a declarat Laurenţiu Ciuhan, Business Account Manager, Epson România.

Modelele EH-TW7000 şi EH-TW7100 vor fi disponibile din octombrie 2019 şi au fost expuse la IFA 2019, Berlin, 6 – 11 septembrie, la standul 103, sala 21. La IFA au fost prezentate şi alte modele noi, precum EF-100W/B şi EH-LS500W/B.

Caracteristici-cheie ale EH-TW7000 şi ale EH-TW7100:

 • Imagine cu diagonala de până la 500 de inci
 • PRO-UHD 4K1
 • HDR10 şi HLG (18 Gbps)
 • Interval dinamic extins (HDR) de 100 – 10.000 niţi
 • Tehnologie 3LCD
 • Luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel: 3.000 de lumeni
 • Raport de contrast dinamic de până la 100.000:1 (numai pentru EH-TW7100)
 • Evidenţierea detaliilor
 • Sursă de lumină durabilă – bucuraţi-vă de experienţa cinematografică zilnic, pentru următorii şapte ani2
 • Doi ani garanţie
 • Trei ani garanţie pentru lampă sau 3.000 de ore
 • Două difuzoare de 10 W încorporate (numai la modelul EH-TW7100)
 • 2 intrări HDMI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*