Here’s one good reason to wear the Apple Watch: Instapaper

Instapaper on the Apple Watch? Who would read an offline article on such a small screen, right?

Well, the guys behind Instapaper found an awesome way to integrate the Apple Watch in your workflow. The app works like a personal audio player and it syncs reading position with the text on your iPhone.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adrian! Spuneai intr-un articol mai vechi ca ai gasit “ceva” care face din Apple Watch un device genial. Acest “Instapaper” este acel “ceva” sau inca nu ai scris un editorial legat de acest lucru?

    Inca astept sa vad un lucru care sa ma impresioneze pentru ca, din ce vad pana acum in reviewuri, ma face sa cred ca un ceas clasic este varianta mai buna.

  2. @Sorin: inca nu l-am scris. Am de gand sa-l scriu zilele astea. Si Instapaper e o idee buna, dar doar pentru asa ceva nu merita sa iei un Apple Watch :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*