halo 3

“Halo 3” launch pics by Guy.

de ce alearga lumea inebunita dupa “halo 3” chiar nu inteleg. “Best Buy” il vinde pe net cu citeva ore inainte de lansarea oficiala. asta inseamna ca il cumperi din noaptea de luni spre marti dar il vei avea tot marti dimineata cind te duci sa-l ridici din magazin…

pai cu ce ma incalzeste sa stiu ca am dat banii inainte si jocu e intr-un sertar la aia…

anyway, review nu fac pt ca nu imi place sa ma joc cu d-astea. o sa gasiti review-uri si toate cele pe net.

interesant e un singur lucru: apare doar versiunea de xbox 360. pai si daca eu am wii sau ps3 ce fac? sau daca nu imi plac consolele si vreau sa il joc pe laptop cine ma ajuta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*