hp laptops with Linux

in sfarsit. hp face un gest de de binefacere pt useru destept care nu vrea sa dea bani pe windows vista si lanseaza computere cu linux pre-instalat. asta inseamna din start cel putin 150 parai mai ieftine…

azi am vazut la “Best Buy” – un fel de altex americanesc dar numai cu electronice – niste laptopuri tare mijto. preturi de la 499 dolari pina pe la 3000. dar chiar si alea ieftine rulau windows vista. ca o rishnitza…dar asta e alta poveste…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*