external hard drives for apple?

de parca nu e aceesi tehnologie. am mai vazuta zi una: “Best Buy” vinde WD passport de culoare alba pt Mac. asta ca sa se asorteze cu laptopurile apple.

daca ai pc poti sa iei varianta vere sau neagra a aceleiasi jucarii. wtf, pai e acelasi pret, acceasi tehnologie si acelasi spatiu pe hard disk. pina si software-ul de pe el (ala de back-up) e facut sa lucreze cu mac si pc.

pathetic marketing…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*