hai la cumparaturi

a aprut primul ceas cu credit card incorporat. el foloseste jucaria pay pass de la mastercard care face operatiunea de plata la casa unui magazin mult mai usoara. asta pentru ca nu e nevoie sa bagi cardu intr-un citiror de tip POS ci trebuie doar sa apropii obiectu care are cip-ul de un senzor. 

dupa ceas asteptam camasa cu pay-pass, pantofii, palaria, telefonul mobil sau … costumul de baie 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*