google mafia :)

google se transforma in afacere de familie? au cumparat mai nou o companie care se ocupa de bio-tehnologie fondata de proaspata sotie a lui Sergey Brin. 

in alta ordine de idei imi place ca google se indreapta si spre altceva decit software.

pe linga asta, zvonurile legate de cumpararea feedburner s-au adeverit. google arunca 100 milioane $ pentru aceasta afacere. 

si apropo, pc world a clasat procesorul dual core de la intel pe locul doi in topul tehnologiilor anului 2007. locul intai e ocupat cu onoare de google apps. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*