HackStore

HackStore a fost lansat astazi si se vrea a fi un fel de Cydia pentru Mac. Developerii nu incurajeaza aplicatiile piratate sau ilegale, asa ca nu vei vedea prea curind un Installous pentru Mac (exista, de altfel alte surse pentru asta).

HackStore este gratis. Il descarci de AICI, il instalezi si iti faci un cont. Interfata este foarte asemanatoare cu cea a App Store. Pina si sigla o copiaza pe cea de la aplicatia facuta de Apple. Jucaria este inca la inceput si asemanarile cu App Store se opresc la interfata, nu si la functionalitate.

Funny este ca una dintre aplicatiile la care se face reclama in HackStore – iFullStat este prezenta in adevaratul App Store.

Deocamdata o vad ca pe o jucarie. As vrea sa gasesc functionalitate similara cu cea a AppStore, o interfata mai bine inchegata si aplicatii mai multe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*