hackerii chinezi si laptopul american

cnn international a spart emisia azi cu o stire despre un laptop al unui oficial american care a fost hackerit in timp ce individu era in delegatie in china.

si ii tot dadeau ei cu chinezii spioni si cum hackeritul asta e echivalent al unei declaratii de razboi si alte tampenii de genu asta.

o singura chestie nu au spus: cit de prost poti sa fii sa iti lasi laptopu hackerit de chinezi de buna-voie daca stii ca ai in el documente secrete sau chestii care nu vor sa ajunga in mainile lor. si in plus, daca ai un laptop cu informati atit de importante de ce nu ii faci un sistemd e protectie demn de pentagon?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*