Gravitarium – relaxeaza-te pe iPad

Concurs: ai la finalul postului mai multe info despre cum poti sa castigi un promo-code pentru Gravitarium. Concursul s-a incheiat.

A trecut ceva timp de cind am vazut o aplicatie noua romaneasca si mai ales o aplicatie pentru iPad. Robert Neagu ne surprinde placut cu Gravitarium – o jucarie unica. El spune ca aplicatia combina muzica, stiinta si arta intr-o experimenta relaxanta. Eu zic ca Gravitarium este la fel de ingenioasa si fun precum Magic Piano de la Smule.

Odata instalata si pornita, aplicatia te invita sa te joci cu niste particule. E greu de descris senzatia, dar odata ce ai inceput sa te joci cu Gravitarium nu te vei opri.

Si un mic secret – incearca sa concentrezi toate punctele intr-un singur pixel. Trebuie sa incepi prin a desena un mic cerc in centrul ecranului si toate particulele vor veni spre tine si se vor transforma intr-una singura.

Aplicatia a fost scrisa de Robert NEagu in mai putin de o zi. Asta numesc eu o idee geniala executata foarte bine. Poti sa o descarci din iTunes acum.

boio.ro pune la bataie 4 coduri cadou pentru Gravitarium. Tot ce ai de facut este sa postezi pe Twitter mesajul “Castiga Gravitarium pentru iPad pe boio.ro http://tinyurl.com/3xlpgs7 @boioglu” si sa lasi mai jos un link catre tweet-ul in cauza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Gravitarium – relaxeaza-te pe iPad | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*