GPS maps in Romania

am vrut sa-i fac cadou tatalui meu o jucarie cu GPS ca sa ajunga mai usor in diferite puncte ale tarii. in ultima saptamana, parintii mi s-au tot plimbat prin tara cu ajutorul unei harti de carton si a celebrei “nu va suparati, pe unde o iau sa ajung la…”

am cautat pe google si am dat de 2-3 firme romanesti care vind jucarii gps. harti romanesti sau europene la preturi bune. ciudat era ca aparatele lor nu sunt aceleasi tom-tom sau Garmin pe cre le gasesti la tot pasu in america.

ca sa ma asigur am si discutat pe mail cu un nene foarte amabil care m-a lamurit ca hartilor lor vin pe card SD dar merg numai cu pda-uri sau alte jucarii care fucntioneaza cu windows mobile.

pai yo nu vreau sa tin iPaq-u pe bord ci sa-mi iau indicatii de la un garmin ales de mine. cer atit de mult???

update: un an si jumatate mai tarziu am ales un Garmin Nuvi 250 . Exista harti complete pentru Romania, US si Europa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut, vezi ca exista reprezentatna Garmin pe undeva pe langa ateneu, pe stradutele din spate. Gasesti acolo device-ul cu tot cu harti, si pentru romania are o harta super !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*