"windows live mail" me

atunci cind te astepti mai putin microsoft iti trintste ceva care te face sa intelegi ca apple e bun la design si la hardware, dar microsoft stie software.

am instalat acu 2 zile mai mult din curiozitate noul pachet windows live. nu tot pachetul insa ci doar ce aveam nevoie: windows live mail si windows live writer. daca despre al doilea am mai vorbit (si apropo, asta a trecut de la versiunea 1.0 la versiunea 12.0), windows live mail m-a socat in sensul bun..

la prima vedere seamana f mult cu writer-ul. dupa ce te joci cu el citeva minute iti dai seama cit de mult a evoluat prafuitul outlook express (la care am renuntat din prima zi pentru ca nu mergea k lumea).

long story short: stii outlook 2007? are aceleasi functii de baza dar interfata e mult mai friendly si mai customizabila. isi imparte frateste feed-ul rss cu ie7 si asta e mijto pt ca nu tre sa mai adaugi feed-urile manual.

eu deocamdata folosesc cu succes combinatia outlook – gmail dar e linistitor sa stii ca ai un client de mail gratuit la indemina atunci cind ai nevoie de el.

daca baietii de la portable apps il fac sa ruleze de pe jump drive, alaturi de windows live writer, ie7 si messenger nu mai am nevoie de altceva in materie de ustensile pt blog si mail…

si btw, un angajat microsoft nu numai ca mi-a citit blogu, ba chiar imi si recomanda sa fac upgrade a versiunea noua de wlw.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*