search on facebook

facebook a devenit neasteptat de celebru.

urmatorul pas mare facut de companie este sa lase robotii lui google si ai altor motoare de cautare sa-si faca de cap in profilele utlizatorilor.

asta inseamna vizibilitate mai mare pt facebook si automat reclama mai multa. reversul medialiei este pierderea intimitatii userilor. desi nu cred ca ii va deranja pe multi dintre ei sa apara pe google…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Facebook a crescut mai mult decat alte retele de social networking, iar eu incerc sa il folosesc la promovarea blogului, ceva de genul “social bulletin” de pe MySpace. Iti strangi multi prieteni (multi, multi) si la un moment dat creezi un “bulletin” pe care il trimiti la toti. Si, fiind prieteni, sigur te alegi cu cateva sute de clickuri, in functie de cati prieteni ai strans.

    Cu toate astea citesc undeva ca Facebook este in discutii cu Yahoo pentru achizitionare. Si atunci, compatibilitatea asta cu Google ar putea fi eliminata, doar e competitie, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*