Google Voice aduce cele mai mici tarife pentru VoIP

In curind vei putea sa suni direct din Gmail oriunde de vei afla in lume. Iar daca folosesti Google Voice exista si o aplicatie dedicata. Tarifele sunt impresionant de mici.

Daca vrei sa suni in Romania pe telefon fix platesti numai 5 centi/minut, iar apelul facut catre un telefon mobil costa 15 centi/minut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mi se pare destul de scumpisor, cand lucram pe vase am folosit pentru mult timp Globe7, preturi cam la jumatate fata de Google si merge cu orice applicatie VOIP pentru Iphone.

  2. Eu am un an de cand tot sun din gmail direct spre USA – fix si mobil – GRATUIT.
    Calitatea convorbirii chiar e ok si… pe langa ca e gratis, chiar nu mai am ceva de comentat.

  3. Eu folosesc 12Voip de cativa ani si sunt chiar buni. Pe baza unui abonament vorbesti gratuit cam in toate retelele fixe din lume si tarife f mici in rest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*