google striga catalogul

google si-a modificat in ultimele doua zile politica referitoare la folosirea diverselor jucarii pe care le detine. mai exact cea referitoare la procedura de intrare in cont. fie ca ai blogger, fie ca vrei sa intri pe orkut sau in contul tau de Gmail – totul se face acum prin "google account". 

google stie ca autoreclama este buna asa ca foloseste aceasta inventie cu "contul universal" si pentru a-si promova alte produse.

toate produsele google au, in momentul de fata, o casuta deasupra formularului de sign-in care iti zice: "New! Google services will now be more personalized with Google Accounts. Learn more."

exista insa si reversul medaliei: daca omu are acelasi cont si parola pentru toate serviciile, oricine ii sparge contu are acces la absolut tot ceea ce a stocat pe serverele google.

ciudat este ca inca mai poti sa trimiti invitatii pentru deschiderea de cont la gmail, desi poti sa iti faci un cont gratuit la google si sa-l folosesti pentru asta.

anyway, eu care sunt fan al produselor google, le voi folosi cu mai multa placere de acum inainte. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Deci asta era chestia cu New!!. Desi folosesc google cu mare placere inca n-am avut curiozitatea sa ma uit cei cu treaba asta. Mi-e rusine de mine:((. Probabil se va rezolva si treaba cu trimisul invitatiilor. Eu n-am intelse de la bun inceput de ce trebuia sa ai o invitatie ca sa ai un mail de exemplu.

  2. Pentru ca a pierdut dreptul de a utilizeze numele Gmail intr-un proces cu o firma fin Germania incearca o alta strategie.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » pop 3 direct in gmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*