disperarea Romtelecom

e de inteles o companie care pierde clienti pe banda rulanta, dar nu credeam ca angajatii romtelecom pot ajunge pina acolo incit sa inventeze legi. povestea e simpla: o familie de pensionari suna la 930 sa-si dezactiveze serviciul telefonic. au primit cadou un telefon mobil cu cartela reincarcabila. pentru ei era un motiv suficient sa renunte la abonamentul romtelecom, pentru care ar fi platit peste 300 mii lunar. 

la 930 raspunde un domn (din pacate nu i-am retinut numele). dupa ce i se explica despre ce e vorba incepe sa-si spuna poezia: "aveti internet prin cablu? nu, de ce? pai, prin romtelecom puteti sa aveti si internet si cablu tv. Stiti, suntem pensionari, avem pensii mici si nu ne intereseaza internetul si cablul tv…."

cind a vazut ca nu o scoate la capat, baiatu de la telefoane zice: ok, va deconectam, dar sa discut cu colegii mei ceva…citeva minute de asteptare si individu vine cu raspunsu: "se poate doar de luna viitoare? pai de ce? ca doar factura se emite peste 2 zile? incearca abonatul… stiti e vorba de o lege noua: trebuie sa mai tineti abonamentul o luna! zau, asa??? care e legea? pai 123 din 1998. legea 123 din 1998? nu, aaa articolul 123, se bilbaie telefonistu… bine, bine si articolul asta din ce lege face parte?"…

discutia continua la fel de absurd pentru alte citeva minute dupa care angajatu zice ca ar fi vorba de un "ordin guvernamental care e din '98 dar a fost pus in aplicare acum 3 luni".

trei concluzii: fie angajatu rometelecom nu stie legea si minte, fie romtelecom a incalcat timp de 9 ANI legea, fie asta e tactica lor de a convinge abonatii sa nu renunte la servicii… anyway, situatia e penibila pentru o companie nationala, iar anajatu e patetic…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Este vorba de contractul de furnizare servicii telefonice. In care se specifica foarte clar, ca rezilierea lui se pune in practica in 30 de zile de la depunerea unei cereri de reziliere. Desfiintarea serviciului de telefonie se poate face oricand pe durata contractuala, fara daune (mici exeptii sunt anumiti clienti care au beneficiat de diverse promotii la instalare, iar contractul lor este diferit), dar cu aplicabilitate in 30 de zile de la depunerea cererii.
    Prin urmare nu e vorba de nici o lege minune si expirata, din 98…..informeaza-te, doar esti ziarist.

  2. asa o fii ca prea zici cu foc…
    contractu respectiv a fost incheiat in urma cu 20 ani si informatiile despre desfiintarea lui au fost furnizate de angajatu romtelecom.

1 Trackback / Pingback

  1. baiatul de la apple | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*