rodica culcer vs. bill gates

am urmarit interviul de la tvr poate si pt ca cei doi sunt atit de diferiti. nu stiu cit timp a acordat televiziunea nationala pregatirilor, dar rezultatul a fost dezamagitor.

bill gates la tvrintrebarile au fost prost alese. nu conteaza daca il ai in fata pe co-fondatorul microsoft sau pe un consilier local din nu-stiu-ce-sat. regula de baza a unui interviu este pre-documentarea. o simpla cautare pe google iti va arata imediat o duzina de interviuri care i-au fost luate lui bill gates in ultima luna. de la CES 2007 si pina la lansarea Windows Vista in USA ai mii de posibile chestiuni care pot fi adaptate la romania.

TVR are un depatament IT bun. in cel mai rau caz, nu strica sa-i intrebe pe baietii aia ce ar vrea ei sa auda despre/de la bill gates. garantez ca intrebarile ar fi fost mai bune. asa am avut parte de penibilitati gen "va deranjeaza hackerii?" sau "de ce vreti sa-mi distrugeti meseria cu lansarile astea de internete, sisteme si calculatoare?…"

bill gates pare stinjenit in interviu. pai incepind de la decor si pina la intrebari totul pare facut pe genunchi. cei doi parca stau intr-o sufragerie de manelist: fotolii de piele albastra, doua televizoare lcd, o masuta de sticla, plafon din rigips cu spoturi care nu functioneaza si o cortina colorata in spate. iar miscarille nesigure ale camerei iti dau ameteli.

am observat ca interviul a fost inregistrat. sunt curios daca au fost trase mai multe… duble?

nu stiu cine ar fi putut din redactia jurnalului tvr sa vina cu o imagine si intrebari mai bune. ma gandesc la o singura persoana, dar nu vreau sa dau acum si aici un nume.

eu inteleg ce inseamna sa cultivi o vedeta si ce inseamna sa-ti faci imagine intervievind oameni mari in momente bine alese, dar este pacat ca tvr rateaza sanse de genul unui interviu in exclusivitate cu bill gates folosind oameni depasiti de situatie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*