Google România lansează Atelierul Digital pentru Programatori

Atelierul Digital de la Google România
Atelierul Digital de la Google România

Google România și Universitatea din București  lansează proiectul „Atelierul Digital pentru Programatori”, un program național al Google care are ca scop pregătirea viitorilor programatori și sprijinirea studenților care vor să-și lanseze start-up-uri.

Evenimentul se va desfăşura în data de 9 octombrie 2018, începând cu ora 09:45, în hub-ul Google Atelierul Digital din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică (str. Strada Academiei 14).

La eveniment vor participa Mircea Dumitru, Rectorul Universității din București, Elisabeta Moraru, Country Business Development Manager Google Romania, Dan Oros, Marketing Manager Google Romania. Invitatul special al evenimentului va fi Daniel Hulme, expert în inteligență artificială și director de program la University College London, care aborda vorbi pe tema „Inteligență artificială, educație și viitoarele locuri de muncă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*