Google Quick Search Box

daca ai probleme cu Finder-ul sau cu Spotlight pe Mac, Google iti da o mina de ajutor. nu iti repara problemele, dar iti ofera o aplicatie foarte eleganta care iti cauta totul in timp real si nu sta sa piarda timpul cu indexatul.

eu ma simt bine cu Spotlight, dar e bine sa stii ca ai alternative. in plus, iti da posibilitatea sa cauti direct pe Google (online), nu numai pe computerul propriu.

pentru cei care nu au Mac, GQSB e un fel de Google Desktop de pe PC, dar cu o interfata mult mai buna si cu rezultate gandite.

GQSB poate fi descarcat de AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. mac: ce am in Menu Bar | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*