cauta pe romaneste

romanian google universal search

2 jucarii interesante se apropie si de romania. la putin timp dupa ce a fost lansat, google universal search apare si pe.ro. rezultatele cautarilor in limba romana contin de astazi combinatii de video, imagini si mai ales harti.

si o alta chestie. noul google desktop vine cu ceva asemanator. acum poti sa cauti pe propriul computer documente de orice natura. in plus, ai posibilitatea sa cauti sub forma de timeline. asa am observat ca am pe laptop documente create in 1992 :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*