google: locul de munca ideal

12 mii de oameni pot spune ca sunt cei mai fericiti. ei lucreaza cea mai tare companie din lume – google. interesant e ca anul trecut google era pe locul 2 in topul Fortune. asta poate pentru ca si-a deschis birou si in romania :)

daca te intereseaza sa lucrezi la ei, tre sa stii ca sunt in cautare de oameni "care au combinatia perfecta de entuziasm si talent, carora le place sa fie pusi la incercare si sa lucreze in echipa". google iti ofera o lista super-interesanta de beneficii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*