cu tiribomba in mall

tirimombapoza e facuta intr-un mall din california. eu ma dadeam in asa ceva cind aveam 2 ani, la tara, la bunici… americanii tin tiribomba in mall.

cine e mai in urma? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Noi suntem mai tot timpul in urma pentru ca vrem sa uitam de copilarie. Cred ca este cel mai frumos carusel in care copiii se simt copii iar adolescentii, adolescenti. Sunt obisnuiti de mici sa indragosteasca animalele. Tot acolo tinerii adolescenti se saruta pentru prima oara. Cei care s-au dat in asemenea chestii privesc viata altfel. Tin minte cat de urate erau cele din Herastrau dar imi placeau la nebunie, ma dadeam aproape in fiecare saptamana. Muzica este la fel de placuta. E mult mai placut decat sa stai intr-o sala de jocuri mecanice. Poate pentru altii mai fraieri par americanii dar nici pe departe nu e asa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*