reclame in ziare prin google print ads

google se extinde. si acum isi pune mintea cu ziarele. daca se descurca la fel de bine cum s-au descurcat online atunci cistigul e reciproc. 

astept ziua in care ziaristi din presa locala nu vor mai alerga sa cumpere reclama de la diferite serele-uri de cartier. si daca firma nu plateste… a doua zi apare la gazeta un articol negativ. pun pariu ca nu asa face si google :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu as vrea sa vad si o idee mai trasnita de a lor. Reclame Google pe hartie igienica… Cata lume foloseste hartie igienica? Eu cred ca mai multi decat cititorii de un anumit ziar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*