google lanseaza Tip Jar

mie mi se pare ca asta e unul dintre produsele destinate sa moara. dar poate ca google are alte planuri. vor si ei un fel de twitter al lor, care sa se miste repede si sa fie usor de folosit.

ideea din spatele tip jar nu suna rau deloc. dar oare avem nevoie de asa ceva? nu pentru asta exista google… ca sa gasesti pe net tot ceea ce ai nevoie. si nu doar pareri exprimate in citeva cuvinte ci review-uri sau analize bine documentate…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*