Cydia Store

developerii care nu sunt primiti in AppStore pot de astazi sa isi vinda aplicatiile pentru iPhone jailbreakuit. Cydia Store s-a lansat si poti sa platesti fie prin Amazon, Google Checkout sau Paypal.

Stiu ca fiecare are dreptul sa isi vinda aplicatiile, dar parca imi lipsesc vremurile cind toate aplicatiile erau free…

prima aplicatie platita din Cydia Store este facuta chiar de creatorul Cydia si se numeste Cyntact – o aplicatie care iti arata pozele contactelor in lista. oarecum inutila. ai da 1 $ pe ea?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Asta ar fi super, daca ar avea succes un asemenea store, atunci poate speram si noi la o aplicatie decenta pentru GPS.

 2. Acum am instalat update-ul la cydia, prima aplicatie… Pe bani iti arata pozele persoanelor la contacte. Imi pare rau dar eu nu sunt obijnuit sa platesc aplicatii, cred ca cydia v-a pierde teren in fata Installer-ului, mai ales daca o sa crack-uiasca aplicatile pe bani din cydia. Mai bine marsau baietii pe mai multa reclama in cydia decat sa puna pret pe aplicatii.

 3. Nu esti obisnuit sa platesti aplicatii… esti obisnuit sa furi mai bine zis, asta vrei sa zici nu? Daca ai munci la servici si ti-ar zice omul care trebuie sa te plateasca “imi pare rau dar eu nu sunt obisnuit sa platesc prostii ca tine” ce-ai mai zice? Nu fac pe lupul moralist ca n-am de ce, fiind in aceeasi oala, dar nu te mai da in stamba.

 4. @ Catalin:citeste de 2 ori inainte sa scrii. hai ca nu e greu.

  am platit aplicatii si software pe care il folosesc. eu vorbesc de cu totul altceva aici:

  Cydia sau Installer au fost inca de la inceput un model anti-Apple. adica developerii au scris aplicatii folositoare utilizatorului. Acele aplicatii nu ar fi ajuns niciodata in AppSTore. Pastrind ideea de model total diferit de cel al AppSTore, Cydia a fost locul unde nu trebuia sa platesti pentru ceva folositor.

  Acum Cydia se transforma intr-un cos de gunoi al AppStore: developerii respinsi de apple vin aici cu aplicatiile lor si mai si cer bani pentru ele. Modelul Open Source a fost uitat si bucuria de a scrie pentru iPhone si de a-l face mai bun si mai puternic s-a transformat in dragoste de bani.

  daca e sa urmam aceeasi idee, ce ai zice daca deblocarea iphone s-ar face numai pe bani? Dai 50$ – ai winpwn sau yellowsnow. Nu dai? Folosesti un Nokia sau platesti 600 euro la Orange.

  dar daca toate tutorialele de pe boio.ro, pagina de suport tehnic de aici si altele de pe tot netul ar fi “cu plata”? ce ai face daca browserul tau preferat – Firefox sau Opera ar taxa pentru download? Nu ai mai intra pe net? ai plati ca sa le folosesti serviciile?

 5. Adrian, Catalin s-a legat de mine, am fost sigur că cineva o să mă facă hoÈ›, dar nu ma supar! Nu ma consider hoÈ› ca downloadez niÈ™te 011000101 :)) nu cred că este persoana care sa deÈ›ină un computador, să nu dld-eze ceva pirat! AÈ™a că…
  ÃŽn ce ai scris tu mai sus ai perfecta dreptate!

 6. Nu de tine ziceam, Adrian :) M-a intrigat “Imi pare rau dar eu nu sunt obijnuit sa platesc aplicatii” d-asta am postat. Daca tu nu te consideri hot ca downloadezi fara sa platesti n-are rost sa mai discutam mai departe. Oricum am vorbi degeaba ca asta ar insemna sa joc eu rolul de politist si tu de villan (si asa ceva nu se poate pentru ca si eu am jailbreak, ipa si toate celelalte). Sa trecem peste asta, am spus ce anume m-a facut sa postez, noi sa fim sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*