Google lanseaza “Go” – propriul limbaj de programare

… si mai e si open source. video spune mai multe.

la cit ma pricep eu la programare, Go suna bine. Dar oare mai era nevoie de inca o jucarie de genul asta?

ce nu inteleg eu e logo-ul pe care l-au folosit. Animalutzul ala seamana cu un personaj din “Monsters vs Aliens” – si nu era cel mai inteligent personaj din film…

Ma va face Go sa devin programator? Cu siguranta nu. Dar macar stim ca avem alternative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. La prima vedere Go pare un amalgam de limbaje de programe. Cel putin in sintaxa observ elemente de la mai multe limbaje precum C, C++, Pascal say Python.

    Cred ca succesul acestui limbaj ar creste daca Google l-ar face disponibil developerilor pentru dezvoltarea de aplicatii Google Android.

  2. si stiri despre Google. Asteptam ceva si despre Android, tot au aparut telefoane cu OS-ul de la Google…. mai mult ca sunt si cativa romani care au lucrat la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*