WTF of the Day – sutienul chirurgical

poza spune tot: daca ai fi femeie, ti-ai implanta sub piele un … “ceva” care sa te ajute sa nu ai nevoie de sutien ca sa iti stea … sanii bine?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. in general lumea face descoperii care o ajuta sa progreseze, uneori mai da si cu bata-n balta…
    cum naiba, ca femeie, sa-ti pui asa ceva?! e clar ca dupa, nici un an sanii ti se vor lasa considerabil in pofida acelui ‘suport’ iar aspectul va fi urmatorul: un balon umplut putin cu apa ce sta intr-o mana (-un suport) :|

    porcarie mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*