Google GDrive

tot mai multe informatii dau ca foarte apropiata aparitia Google GDrive – jucaria prin care poti sa-ti stochezi muzica, filmele si documentele online, pe serverele Google.

Daca e de la Google inseamna ca e gratis (in anumite limite). Deocamdata stim ca Gdrive va fi accesibil dintr-un browser, telefon mobil sau de pe desktop (probabil printr-un folder gen DropBox)

Google a inceput insa, sa fie tentat sa lucreze numai pentru Android sau Google Chrome, asa ca mi-e tare teama ca va lega GDrive de sistemul lor de operare mobil si de browserul propriu. Ceea ce nu e rau, dar cind ai de a face cu produse incomplete, parca nu mai e asa de roz situatia.

Eu de vo 2 zile am Offline Gmail. doar functia, in “Labs”, pentru ca Gmail nu ma lasa inca sa o folosesc. E de inteles ca produsele lor sunt Experimentale sau in Beta, dar devine stresant sa vezi atita reclama si lucruri bune despre ele si sa nu le poti folosi la timp, doar pentru ca developerii nu au gandit toate amanuntele.

revening la GDrive, nu ma deranjeaza sa-l lege de contul de Gmail si sa ma lase sa folosesc spatiul de acolo. Si asa am suficient de mult spatiu liber. Dar sa-mi ofere eleganta DropBox si sa ma lase sa ma bucur de el din prima zi.

1 Comment

  1. si eu abia astept lansarea noului serviciu pentru a putea stoca pozele si documentele personale online.stocarea muzicii si filmelor o vad cam inutila

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*