google de romania

localizarea google e unul dintre pasii pe care i-a facut compania in ultimii ani. cind vine insa vorba de cautare, google mai are de invatat de la consumatorii locali.

un prim semn ca ceva se misca a aparut azi: google a anuntat ca ofera sugestii de cautare in limbile natonale.

ca sa intelegi mai bine – pina acum cind veneam in bucuresti si cautam cazare incercam mai mult “hotels in bucharest” sau “apartments in bucharest”. stiu ca si in limba romana erau citeva rezultate dar alea listate in engleza erau mai sigure si mai de calitate.

de azi poti sa cauti oriunde in lume si mai ales sa primesti sugestii de cautare in limba romana asa ca Bucharest nu va mai fi Bucharest (si nici Budapest :P ) ci Bucuresti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. My Ghillie » google de romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*