Google Chrome fara omnibar

Cind am auzit ca Google Chrome 13 (deocamdata in versiunea “dev”, adica un fel de alpha) vine cu optiune de renuntare la omnibar, am zis ca e o idee proasta. Numai ca interfata gandita de echipa Chrome nu numai ca are sens, dar pare si mai usor de folosit.

Folosesc Chrome numai din shortcut-uri oricum si cmd+L a devenit ceva automat. Nici nu gandesc cind apasa tastele. Pina la urma are sens povestea cu omnibar-ul care apare doar atunci cind ai nevoie de el.

Nu stiu de ce am un feeling ca o sa ma pot obisnui cu asta. Astept cu nerabdare si interfata pentru Mac OS X.

foto via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*