FlixBus reia cursele cu autocarul spre Ungaria, după o pauză de 9 luni

FlixBus. FOTO FlixBus

După ce a reluat treptat cursele internaționale spre mai multe țări din Europa, FlixBus continuă să își extindă oferta de călătorii din România. Începând cu 1 iulie, pasagerii români vor putea călători din nou cu autocarele verzi spre capitala Ungariei, Budapesta.

După o pauză de 9 luni, cursele internaționale spre Budapesta vor fi disponibile atât din București, cât și din peste 10 de orașe din vestul țării, precum Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Arad sau Timișoara. Călătorii vor avea la dispoziție sptămânal atât curse de zi, cât și de noapte. De asemenea, locuitorii din vestul țării vor putea călători cu autocarele verzi din nou spre Viena și Praga.

„După o pauză de 9 luni, ne bucurăm să oferim din nou posibilitatea de a călători spre Bupapesta. Pe măsură ce situația epidemiologică se îmbunătățește și se apropie sezonul estival, oamenii își doresc să se bucure din nou de libertatea de a călători. Sperăm să îi putem aduce pe călători cât mai aproape de viața lor de zi cu zi, oferindu-le posibilitatea de a călători în mod accesibil și în siguranță. Budapesta se numără printre destinațiile favorite ale pasagerilor români care călătoresc cu autocarul”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, cât și din agențiile de turism partenere FlixBus.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe spre 14 țări din Europa, printre care Bulgaria, Germania, Belgia, Franța sau Italia.

Destinații europene importante precum Paris, München, Viena, Milano, Bordeaux sau Lyon sunt de asemenea deservite de compania care operează cea mai lungă rețea de autocare din Europa.

Pe măsură ce rețeaua FlixBus continuă să repornească în tot mai multe state din Europa, pasagerii vor avea la dispoziție multe alte destinații prin intermediul unei singure interconexiuni.

De la reluarea operațiunilor în luna iunie anul trecut, FlixBus a oferit în permanență curse din și spre România pentru a deservi pasagerii care au o nevoie reală de călătorie spre Europa.

Măsuri stricte de igienă și de siguranță pentru o călătorie sigură

Pentru a relua operațiunile în mod sigur, FlixBus a implementat măsuri stricte de igienă și siguranță. Aceste măsuri vor continua să fie respectate la bordul autocarelor verzi, urmând regulile impuse de experții în domeniul sănătății și de autoritățile naționale.

Astfel, toate autocarele sunt dezinfectate complet după fiecare călătorie. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate de către FlixBus. În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard.

Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Pasagerii FlixBus primesc instrucțiunile de siguranță împreună cu biletul atunci când achiziționează biletul online. De asemenea, soferii de autocar vor explica aceste măsuri înainte de începerea călătoriei.

Călătoriile FlixBus pot fi modificate cu până la 15 minute înainte de ora plecării, pentru a oferi flexibilitate celor care călătoresc. Pasagerii care doresc să călătorească pe rute internaționale sunt îndemnați să se informeze în avans despre condițiile de călătorie din țara de destinație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*