why is Blue ray the winner

batalia pentru discurile high def e ca si castigata de blue ray. conferinta IFA 2007 a adus si mai multe noutati in domeniul asta incepind de la producatori noi care intra pe piata blue ray pina la companii care se angajeaza sa scoata deja banalul disc hd la preturi mai mici.

cu ocazia asta si-au adus toti aminte ca nush cite case de productie de la hollywood au ales blue ray in locul lui HD DVD.

mai e insa un amanunt pe care toti l-au trecut cu vederea. Blue ray a castigat batalia cu HD DVD datorita numelui. Ala care la inceput a avut inspiratia sa-i zica “blue-ray” si nu … “disc care vede imaginile mai bine” a semnat actul de deces a lu HD DVD…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*