Gmail la 5 ani

eu il folosesc de vo 4 ani si ceva (cel mai vechi mail pe care l-am pastrat este din iulie 2004). si nu m-as intoarce la go.ro, yahoo sau hotmail. Nu exista serviciu (gratuit sau platit) de mail mai bun. imi aduc aminte cit am cautat o invitatie pentru a intra pe gmail si cit de multi “prieteni” mi-am facut atunci cind au aflat ca pot sa dau si eu invitatii.

Imi place sa-l am imap pe iPhone si pop 3 pe MBP. Imi place ca pot sa gasesc ce vreau imediat in casuta mea si ca am spatiu destul. Imi place ca pot sa ma loghez cu adresa de mail in alte servicii Google si ca pot sa-l folosesc si offline.

mi-a placut Google Talk. Din pacate Google a uitat sa se mai ocupe de el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Respect maxim pentru Google.
  Am si sunt mandru ca am…adresa de e-mail pe gmail.com
  Si eu m-am chinuit mult cu acea invitatie, acuma…e la liber, da’ eu am de pe vremea cand…nu avea toata lumea..

  Oricum am un respect aparte pentru Google.

 2. GMail freaking rulz. E intr-adevar cel mai bun (din pct meu de vedere).
  Am pe domeniu un catch-all cu redirectionare catre gmail plus alte adrese de mail tot cu redirect si pur si simplu nu mai am nevoie de nimic. Am toate mail-urile intr-un loc.

  Eu folosesc la maxim Filters + Labels.
  Mi se pare cel mai bun serviciu de e-mail. Nu stiu de ce mai exista lume care inca foloseste altele gen yahoo (excluzand pe cei care nu folosesc mail-ul)

 3. 10 01 2005, prima zi de gmail si nu am mai folosit altceva, a fost o lupta grea pana sa fac rost de invitatie, dar a meritat, de departe cel mai bun mail, sper s-o tina tot asa cei de la Google. De ce folosesc alti yahoo sau alte e-mail-uri????? pt ca nu au avut curiozitatea sa incerce gmail, mai asteapta putin si se vor trezi :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*