gmail down

Eroare temporară (502)

Ne pare rău, contul dvs. Gmail înregistrează în prezent erori. Nu vom putea utiliza contul dvs. în perioada în care se înregistrează erori, dar nu va faceţi griji, datele dvs. de cont şi mesajele sunt în siguranţă. Inginerii noştri lucrează la rezolvarea acestei probleme.

Încercaţi să accesaţi din nou contul dvs. peste câteva minute.

hai ma google… ma dezamagesti…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Aoleu… :-(
    Si cand ma gandesc ca mai de dimineata am trimis un mail foarte critic catre MyTicket.ro relativ la faptul ca aseara pe la ora 12-1 le-a picat site-ul, cu ocazia unei suplimentari cu 1000 bilete la concertul Metallica, de vanzare online.
    Si le dadeam ca exemple (pozitive) Yahoo, eBay, google/gmail… :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*